Кадър: bTV Съседи на предполагаемия убиец подозират, че мъжът е избягал

...
Кадър: bTV Съседи на предполагаемия убиец подозират, че мъжът е избягал
Коментари Харесай

Без следа: Продължава издирването на 43-годишния Стоян Зайков

Кадър: bTV 

Съседи на хипотетичния палач подозират, че мъжът е избягал е чужбина. Издирването продължава. Пети ден 43-годишният Стоян Зайков е в неопределеност, научаваме от bTV. Продължава акцията по издирването на обвинения за убийството в Костенец. Лошото време няма да спре търсенето на 43-годишния Стоян Зайков, който е обвинен за убийството на жена си – Милена Шишкова.

``
реклама

Вчера полиция, жандармерия и спецчасти от дни претърсват гората и покрайнините на Костенец. От беглеца обаче няма диря. Използва се целият разполагаем запас, даже дрон с термокамера. Последните съмнения са, че Стоян се крие в необитаема къща на метри от вкъщи си. Затова една от тестваните къщи е неговата. В Костенец подозират, че беглецът Стоян Зайков от дълго време е в чужбина.

Местните настояват че ден преди убийството на Милена Шишкова е изтеглил от банката. Иван Джоров, който е другар на беглеца и някогашен служител на реда не има вяра, че търсенето ще даде резултат. Стоян може да се укрива с месеци, подозира още приятелят му. Заподозреният за убийството не е разгласен за интернационално търсене.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР